Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци

Брзи Кредити од ZemiPari

Zemipari.mk се грижи за Вашите финансиски потреби и ќе Ви ги обезбеди потребните средства. Со нас ќе добиете беспрекорна услуга, брзи процедури, транспарентни услови и флексибилни решенија.

Каде да не најдете?

На нашата веб страна www.zemipari.mk

Сметајте на нас

Ние сме подготвени да одговориме на сите ваши прашања. Кoнтактирајте не на телефонскиот број 13515 или на нашата е-пошта [email protected]

Како да ви помогнеме?

Ние ќе се погрижиме да добиете најсоодветен кредит, прилагоден на Вашите индивидуални потреби и можности

Безбедност на личните податоци

Ние одговорно ќе ги чуваме вашите лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци на Република Северна Македонија

Брзо процесирање?

Нам ќе ни требаат само 15 минути за да ја потврдиме валидноста на личната карта или пасош за да го одобриме посакуваниот износ

Кредити прилагодени за задоволување на вашите потреби

Можете да изберете помеѓу двата производи: потрошувачки кредит или кредит до плата, се зависно од тоа кој производ во моментот најдобро може да ги задоволи вашите потреби.

Земи пари во 3 чекори

1

Изберете производ

Погледнете ги видовите на брзи кредити на ZemiPari и изберете го вистинскиот за Вас.

2

Аплицирајте

Aплицирајте преку Интернет на www.zemipari.mk или на телефонскиот број 13 515, за само неколку минути, овде

3

Исплата на Вашите средства

Износот на вашиот кредит може да го добиете на Вашата трансакциска сметка.