Како да платам?

Во нашата професионална политика, ние се стремиме да ги ставиме клиентите на прво место. Веруваме дека „клиентот е секогаш во право“, затоа се трудиме да го направиме секојдневниот живот полесен и да ги задоволиме потребите на клиентите со навремено обезбедување финансиска помош. Брзите кредити на Земи пари имаат флексибилни услови, што ги прави погодни за секого. Висината на посакуваниот кредит се определува според индивидуалните побарувања и можности на секој клиент. Аплицирајќи за брз кредит од zemipari.mk, можете да ги одредите условите: потребниот износ, периодот на отплата, начинот на подигнување на средствата, како и начинот на отплата.

Платете го вашиот кредит преку банкарски трансфер на следнава сметка со внесување на следниве информации: Примател: „Флекс кредит“ ДОО Трансакциска сметка MK07300080000217603 во Комерцијална Банка Цел на дознака: „Отплата на кредит броj ________. (број на договор на кредит)

Банкарски трансфер
Банкарски трансфер
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци