Мислења на нашите клиенти:

Јагода П.

20.12.2021

Додека да дознаам дека постојат Земи пари секој месец после 20-ти ми беше кошмарен. Сметките се натрупуваа а платата никогаш доволна! Сега е многу полесно со нивниот кредит до плата. Фала ви!

Хасан Х.

20.12.2021

Се изненадив колку целиот процес, од апликација до подигнување на парите е брз, едноставен и лесен. Многу сум задоволен и ги препорачувам на моите пријатели!

Ивица М.

20.12.2020

Многу сум благодарен на Земи пари! Кога ми беше најпотребно ми излегоа во пресрет и многу ми помогнаа. Од тогаш ги сметам за вистински пријатели и секаде топло ги препорачувам!

Мислења на нашите клиенти
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци