Кредит до плата, од 3.000 до 30.000 денари од zemipari.mk

За време на финансиска потешкотија, на секого му е потребно брзо и лесно решение. Во вакви ситуации, ние од Земи Пари ви стоиме на располагање и ви нудиме брза и сигурна исплата на кредитот по поволни услови.

Можете да ги искористите предностите на нашите производи и да аплицирате за брз кредит каде било и во кое било време, преку нашата веб страна www.zemipari.mk

Придобивките од кредитот до плата

Додека сте во очекување на вашата месечна плата,но итно ви се потребни средства, идеално решение за вас е кредитот до плата. Ние ви даваме можност да ја одредите вредноста на заемот и периодот на денови на отплата.

Доколку вашата плата треба да пристигне за краток рок, можете да го изберете минималниот период на отплата, кој е 7 дена. Но,имате друга опција - да го продолжите периодот на отплата со избирање на максимален период до 30 дена. Логично е да се следи прашањето - Колку ќе биде износот на ратите за отплата? Одговорот е едноставен - Немате рати! Веднаш штом ќе ја добиете вашата плата, можете да го отплатите кредитот во целост.

Време на одобрување на вашиот кредит

Откако ќе завршите со постапката за утврдување на износот и периодот за отплата на избраниот брз заем, во рок од 15 минути ќе добиете одговор од нашите вработени откако ќе биде разгледана Вашата апликација.

Може да аплицирате лично во некоја од нашите филијали. Ако немате доволно време, не заборавајте дека нашата веб страна ви дозволува да аплицирате во секое време било каде и да се наоѓате.

Што треба да направите?

  1. Отворете ја веб-страната www.zemipari.mk и аплицирајте за заем преку Интернет или посетете ја нашата филијала;
  2. Изберете ја саканата сума - од 3,000 до 30,000 денари;
  3. Изберете го соодветниот рок за отплата на кредитот/заемот - од 7 до 30 денови;
  4. Одберете го начинот на подигнување на вашите средства, лично во некоја од нашите филијали или директно на вашата лична трансакциска сметка.

Во нас ќе најдете:

  • Доверлив партнер;
  • Разбирање и лична одлука;
  • Квалитет, брзина и безбедност на обезбедената финансиска поддршка;
  • Транспарентни и достапни информации за сите кредитни производи;
  • Широк спектар на услуги, задоволувачки продукти и ефикасна и брза реализација.

 

Кредитот до плата е вашето брзо и современо решение за надминување на вашите непредвидени трошоци.

Флексибилниот модел на работа и лојалниот став кон клиентите се водечки за zemipari.mk. Уверете се и самите!

Верувајте ни! Земете кредит сега!