За нас

Земи Пари како подбренд на Финансиското друштво Флекс Кредит ДОО Скопје е наменет за микро-кредитирање, односно издавање на микро кредити, кои се со помали износи со можност за отплата на еднакви месечни рати.

Земи Пари е вистински избор за кредитирање на сите полнолетни граѓани на Македонија кои сакаат за 5 минути да добијат од 6.000 до 160.000 денари и стабилен финансиски партнер.

Нашата мисија ја продолжуваме со проширување на производите со цел да дадеме шанса на сите! Оние наши сограѓани кои можеби имаат поскромни финансиски можности ние цврсто веруваме дека заслужуваат шанса за кредитирање. Брзите кредити им даваат шанса на нашите клиенти да купуваат производи, да плаќаат за одредени услуги кои ќе го подобрат квалитетот на нивниот живот.

Ние веруваме во принципите на иновации и технолошки напредок. Со нашите напредни финансиски алатки и онлајн услуги, ќе имате лесен и безбеден пристап до финансиски средства во секое време и каде било, но од сега услугите на Земи Пари освен онлајн преку сајтот www.zemipari.mk ќе бидат достапни и во 15 филијали ширум нашата држава. Филијалите во овој момент може да ги посетите во следните градови: Скопје (ГТЦ), Струмица, Тетово, Велес, а следуваат и во Куманово, Битола, Охрид, Струга, Штип, Неготино, Гостивар и Прилеп.

Доколку Ви се потребни средства, а сте во очекување на Вашата плата, можете да аплицирате за брз кредит до плата и истиот да го отплатите веднаш по добивањето на платата.

Ако имате какви било прашања во врска со услугите за микро-кредитирање од Земи Пари не двоумете се да нè контактирате!

Доволно е да го посетите нашиот онлајн кредитен калкулатор на www.zemipari.mk

За сите информации тука е телефонскиот број 13 515.

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци