Нашата вест

Започна со работа - Zemipari.mk

18 јуни 2020

Почнувајќи од април 2022 година, Zemipari.mk е најнов сервис за брзо кредитирање во Македонија.

Сервисот за почеток ќе понуди два производи, со можност за проширување на своето портфолио во иднина.

Производите кои ќе се нудат се: потрошувачки кредит и кредит до плата.

Тимот на Zemipari.mk се надева на успешна, долгорочна соработка со потрошувачите и верува дека ќе успее да ги задоволи нивните потреби и барања. 

Последни вести

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци