Нашиот блог

Микро кредитирање и Zemipari.mk

Нашата компанија се занимава со микро-кредитирање, односно издавање на миктро кредити, кои се со помали износи со можност за отплата на еднакви месечни рати.

Нашата мисија е да дадеме шанса на сите! Оние наши сограѓани кои можеби имаат поскромни финансиски можности ние цврсто веруваме дека заслужуваат шанса за кредитирање. Самиот пристап и можноста за сите да добијат финански средства и фер шанса не прави горди што сме дел од оваа успешна приказна. Брзите кредити им даваат шанса на нашите клиенти да купуваат производи, да плаќаат за одредени услуги кои ќе го подобрат квалитетот на нивниот живот.

Кредитот до плата пак дава единствена можност за релаксирање од грижите кои на сите нас ни се познати во втората половина на месецот. Од една страна, дава можност да клиентот се ослободи од грижите и постојаните пресметки, а од друга страна претставува олеснување самиот факт дека платата ќе дојде наскоро и дека ќе може да се врати целиот износ на прати.

 

Доколку Ви се потребни средства а сте во очекување на вашата плата, можете да аплицирате за брз кредит до плата и истиот да го отплатите веднаш по добивањето на платата.
Ако имате какви било прашања во врска со услугите за микро-кредитирање од Земи Пари не двоумете се да нè контактирате! Доволно е да го посетите нашиот онлајн кредитен калкулатор на www.zemipari.mk . За сите информации тука е телефонскиот број 13 515

 

Яна Арабаджиева

Яна Арабаджиева

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque malesuada lectus lacus, id consequat ante tincidunt et. Integer eros nunc, porta sed sapien quis, viverra fermentum sem. Vivamus in ante mauris. Phasellus leo erat, tristique ut urna non, cursus porttitor sem. Cras sit amet neque nulla.

Препорачани објави

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци